Smid ikke de gamle kontormøbler ud – få dem opbevaret

Sidder du inde med et stort antal af gamle kontormøbler? Og er du fristet af tanken om at smide dem ud på genbrugsstationen? Så tænk dig grundigt om en ekstra gang og overvej at få møblerne opbevaret i stedet.

Der er immervæk ingen grund til at smide genstande ud, hvis de er i tilstrækkeligt god stand. Hvis du vælger at beholde dem og få dem opbevaret, kan du altid gøre brug af dem, såfremt virksomheden udvider eller på anden vis får mere kontorplads.

I sådan en situation slipper du for at sidde og ærgre dig, og du skal endvidere ikke ud og bruge masser af penge på nye stole, borde og lignende inventar.

Endvidere er det hverken kompliceret eller tidskrævende at finde en udbyder i nærheden af din virksomheds beliggenhed. Hvis i eksempelvis hører hjemme i Århus eller omegnen af den jyske storby, har du særligt rig mulighed for at købe dig til opbevaring og opmagasinering hos Pulterbox.dk.

Så undersøg dine mulighed allerede i dag – uanset hvad er der nemlig en meget bedre løsning end at skille dig af med kontorets gamle udstyr.

Opbevar kontormøblerne det rette sted

Når det kommer til at finde det helt rigtige sted at opbevare dine kontormøbler, er der flere vigtige faktorer at have in mente. For eksempel giver det god mening at finde en udbyder, som er til at tale med, med hensyn til diverse præferencer, spørgsmål og specialaftaler.

Ydermere er der god grund til at finde en lokation, hvor opbevaringslokalerne er ordentligt organiserede og opvarmede. På den måde sikrer du dig, at møblerne kommer til at stå i gode omgivelser under hensigtsmæssige forhold.

Det ville være en skam at flytte virksomhedens ejendele på lager, blot for at få dem tilbage i en ringe tilstand. Udvælg derfor et sted, hvor du kan stole på, at kontormøblerne får den rette behandling.

Her gælder det blandt andet også om, at lokalerne er rene, sikre og yderst tørre. Det ville naturligvis være en dårlig idé at opbevare kontorinventar i omgivelser med en alt for høj fugtighed.

Med andre ord bør du ikke opfatte det som en bagatel, hvorvidt du vælger den ene eller den anden udbyder. Kig forbi det opbevaringsfirma, du har i tankerne, og forhør dig vedrørende dine specifikke ønsker.

Undgå rod og uorden på kontoret

Et alternativ, til at opbevare gamle kontormøbler andetsteds eller smide dem ud, er at beholde det hele på virksomhedens eget lager. Dette kan dog på ingen måde tilrådes, da det immervæk vil gå gevaldigt meget udover den plads, som i har til rådighed.

Altså vil det hurtigt lede til rod og uorden, som selvfølgelig langt fra er foreneligt med en god og produktiv arbejdsdag. Således kan det på ingen måde svare sig at vælge den sparsomme løsning og ødelægge organiseringen af arbejdspladsens kontorplads.

Der kan næppe sås tvivl om, at det hverken vil falde i god jord hos dig selv eller hos de resterende medarbejdere, hvis i nærmest går og falder over møbler, som ikke tages i brug længere.

Som allerede nævnt, kan det derfor nemt fremstå fristende bare at smide det hele ud. Dette er dog intet andet end en impulstanke, der sikkert opstår, fordi der ikke er brug for genstandene lige nu og her.

Sørg i stedet for at tænke over potentielle udviklinger i arbejdspladsens arealallokering og invester i opbevaring. På den lange bane vil du simpelthen ikke komme til at fortryde det – tværtimod vil det gøre stor gavn.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *