Pricepusher

På nettet findes der et hav af hjemmesider, der tilbyder dig muligheden for nemt og gratis at sammenligne mobilpriser. Nogle hjemmesider har mere succes end andre og andre lykkes ikke med at gøre oplevelsen på hjemmesiden overskuelig eller afklarende. Denne artikel giver dig tips og tricks til, hvor du kan finde de billigste mobilpriser og sammenligne dem nemt og gratis.

Pricepusher er en prissammenligningstjeneste, som sammenligner mobiler og mobilpriser ikke blot i Danmark, men i hele Europa. Kigger man på priserne i hele Europa sammenlignet med priserne på telefoner i Danmark vil man helt sikkert kunne finde variationer og medregner man pris for eventuel porto vil der ofte alligevel være penge at spare.

Tjek den kategori der er relevant for dig

Pricepusher er en overskuelig hjemmeside, der ikke løber om hjørnerne med dig. På forsiden når man scroller ned får man forskellige overskrifter og tilhørende lister med produkter, der hører til kategorien. Den første kategori er de “bedste tilbud lige nu”, som giver dig inspiration til de absolut bedste køb lige nu – altså køb, hvor der er en ekstrem prisforskel.

Scroller man længere ned får man bud på “telefoner”, “tablets”, “tilbehør” og “gadgets”. Man scroller ned til den kategori, der er interessant for én selv og tjekker priserne på de enkelte telefoner. Ved at klikke på “sammenlign priser” under en specifik model får man en liste over, hvor man kan købe telefonerne og hvad priserne er – naturligvis den billigste først. Pricepusher giver dig en direkte genvej til de billige mobilpriser, og det er tydeligt, at man for eksempel på telefoner kan spare mellem 1000-2000 kroner.

Nemmere at købe elektronik online end tøj

At købe elektronik online kan ikke sammenlignes med at købe tøj eller sko online. Elektronik kan naturligvis ikke “formes” eller “være lille i størrelsen” og derfor er det langt mere gennemskueligt at sammenligne priser, fordi produkterne er fuldstændig ens – såfremt man tjekker priser på det præcis samme produkt.

Man kan nemmere købe elektronik eller telefoner online, fordi man får de præcis oplysninger angivet, og det vil være virkelig svært at snyde forbrugeren, fordi vi er blevet bedre til at gennemskue “tillægspriser” og tilhørende priser på abonnementer.  

Kom nemt og sikkert fra sammenligning til køb

Pricepusher får man også tydeligt angivet om den viste pris er med eller uden abonnement, og det gør det klart nemmere at skille visse produkter og priser fra. Får man øje på en god pris og et godt produkt, linker Pricepusher direkte til det sted, hvor man kan købe denne specifikke model. Priserne passer, og det er nemt at komme fra Pricepusher til et eventuelt køb uden at man behøver at lede efter det gode tilbud igen.

De gode og billige mobilpriser på Pricepusher bliver bakket op af princippet om at sælge produkter fra hjemmesider, der har det online kvalitetsmærke, e-mærket. E-mærket er forbrugerens forsikring om, at hjemmesiden, der sælger produktet faktisk har et produkt at sælge og ikke blot trækker dine penge hjem.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *