federe hjemmekontor

1 år siden |  0 comments  |  På nettet

nettet findes der et hav af hjemmesider, der tilbyder dig muligheden for nemt og gratis at sammenligne mobilpriser. Nogle hjemmesider har mere succes end andre og andre lykkes ikke med at gøre oplevelsen på hjemmesiden overskuelig eller afklarende. Denne artikel giver dig tips og tricks til, hvor du kan finde de billigste mobilpriser og sammenligne dem nemt og gratis.

Pricepusher er en prissammenligningstjeneste, som sammenligner mobiler og mobilpriser ikke blot i Danmark, men i hele Europa. Kigger man på priserne i hele Europa sammenlignet med priserne på telefoner i Danmark vil man helt sikkert kunne finde variationer og medregner man pris for eventuel porto vil der ofte alligevel være penge at spare.

Tjek den kategori der er relevant for dig


Pricepusher er en overskuelig hjemmeside, der ikke løber om hjørnerne med dig. På forsiden når man scroller ned får man forskellige overskrifter og tilhørende lister med produkter, der hører til kategorien. Den første kategori er de “bedste tilbud lige nu”, som giver dig inspiration til de absolut bedste køb lige nu - altså køb, hvor der er en ekstrem prisforskel.

Scroller man længere ned får man bud på “telefoner”, “tablets”, “tilbehør” og “gadgets”. Man scroller ned til den kategori, der er interessant for én selv og tjekker priserne på de enkelte telefoner. Ved at klikke på “sammenlign priser” under en specifik model får man en liste over, hvor man kan købe telefonerne og hvad priserne er - naturligvis den billigste først. Pricepusher giver dig en direkte genvej til de billige mobilpriser, og det er tydeligt, at man for eksempel på telefoner kan spare mellem 1000-2000 kroner.

Nemmere at købe elektronik online end tøj


At købe elektronik online kan ikke sammenlignes med at købe tøj eller sko online. Elektronik kan naturligvis ikke “formes” eller “være lille i størrelsen” og derfor er det langt mere gennemskueligt at sammenligne priser, fordi produkterne er fuldstændig ens - såfremt man tjekker priser på det præcis samme produkt.

Man kan nemmere købe elektronik eller telefoner online, fordi man får de præcis oplysninger angivet, og det vil være virkelig svært at snyde forbrugeren, fordi vi er blevet bedre til at gennemskue “tillægspriser” og tilhørende priser på abonnementer.  

Kom nemt og sikkert fra sammenligning til køb


Pricepusher får man også tydeligt angivet om den viste pris er med eller uden abonnement, og det gør det klart nemmere at skille visse produkter og priser fra. Får man øje på en god pris og et godt produkt, linker Pricepusher direkte til det sted, hvor man kan købe denne specifikke model. Priserne passer, og det er nemt at komme fra Pricepusher til et eventuelt køb uden at man behøver at lede efter det gode tilbud igen.

De gode og billige mobilpriser på Pricepusher bliver bakket op af princippet om at sælge produkter fra hjemmesider, der har det online kvalitetsmærke, e-mærket. E-mærket er forbrugerens forsikring om, at hjemmesiden, der sælger produktet faktisk har et produkt at sælge og ikke blot trækker dine penge hjem.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Undgå at din virksomhed bliver hacket

Hvert år oplever mange virksomheder at blive offer for hackere, der tilegner sig adgang til deres IT-systemer. Det er både besværligt og dyrt, og ofte går det også ud over kunderne. Antallet af anmeldelser af hackingangreb er steget de sidste år, og...

read more
  • (0)

Køb dine julegaver nemt og bekvemt på nettet

Vi er alle trætte af lange køer foran kassen i isenkrambutikken, i legetøjsbutikken, i dametøjsbutikken, herretøjsbutikken, og det forsætter. Der er så mange gaver, der skal købes, og lige præcis op til jul er der altid garanteret en lang kø, for all...

read more
  • (0)

Køb neglelak på nettet og få det store udvalg

Vi er i dag vant til at kunne købe stort set alt på nettet. Men det kan være, at du endnu ikke har fået øje på det store udvalg af neglelak, der også findes på nettet. Hvis du ikke har det, er det dog bare afsted, for der er rigtig forskellige farver...

read more
  • (0)