Microsoft Office 2019 er på vej

Microsoft er et firma i konstant udvikling, der hele tiden arbejder på at forbedre deres produkter. I dag er der et hav af forskellige udbydere af software, som er udviklet specifikt til at arbejde med tekstbehandling, diagrammer, regneark og præsentationer.

Der findes næsten ikke en arbejdsplads i Danmark, der ikke har brug for en eller flere af de funktioner, du blandt andet finder i Microsofts Office pakke. Men selvom Microsoft er en erfaren spiller på markedet, skal de – ligesom alle andre – hele tiden forbedre og forny deres produkter.

Den stærkeste konkurrent inden for disse typer af software er den gamle rival Apple, men også Linux har pakker, der ligner Office. Sidst men ikke mindst er der masser af forskellige cloud services, der forsøger at efterligne det traditionelle Microsoft Office. – Herunder også Microsofts eget cloud-baserede Office 365.

Office 2019 kommer i 2018

I 2018 kommer efterfølgeren til Microsoft Office 2016, nemlig Microsoft Office 2019. Med denne nye Office pakke kan du stadig benytte Microsoft Office, som du hidtil har gjort uden at være afhængig af cloud-baseret software. Flere og flere benytter netop cloud-tjenester som eksempelvis Microsofts Office 365, men der er også stadig mange, som ønsker at benytte Microsoft Office på den traditionelle måde.

Det kan du med Microsoft Office 2019, der er udviklet til virksomheder og organisationer, der foretrækker traditionel brug af Office i forhold til cloud-tjenester.

Stabile kunder belønnes

Med Microsoft Office 2019 går Microsoft imod den generelle tendens til at udvikle mere og mere nyt software til skyen. Det er en tendens, som firmaet også selv har været bannerfører for, indtil de offentliggjorde, at Microsoft Office 2019 er på vej.

Det nye office er tydeligvis udviklet for at imødekomme de mange kunder, der stadig foretrækker at benytte Microsoft Office direkte på computeren. Det er ofte kunder, der har benyttet Office i mange år og derfor nu skal belønnes med et nyt og forbedret Microsoft Office.

Det forventes, at der udkommer test-versioner af Microsoft Office 2019 i midten af 2018, og at de færdige programmer er klar sidst på året.

Brugervenlighed og nye features

Med Microsoft Office 2019 får du endnu bedre brugervenlighed, højere sikkerhedsniveau og talefunktioner i stil med Apples Siri. I den nye pakke vil du få nye versioner af de programmer, du allerede kender. Herunder Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Sharepoint og Microsoft Lynch.

Med de nye versioner af programmerne kan du forvente forbedrede funktioner i Excel, hvor du blandt andet får nye diagrammer, farver og tilt effekter. I det klassiske program PowerPoint kan du se frem til animations-funktioner som zoom og Morph. Du kan også glæde dig til andre features, der pt. udelukkende er forbeholdt 365 kunder – herunder trykfølsomhed og ink replay.

Med de nye inking indstillinger kan du tegne og skrive notater på dine dokumenter og dermed få en oplevelse, der minder om den du har, når du læser, gennemgår og noterer tekst på et almindeligt stykke papir.

Microsoft har endnu ikke afsløret alle nye features og forbedringer i Microsoft Office 2019 – du kan følge med på den officielle blog på blog.office.com. I tech kredse bliver det flittigt diskuteret, om der kommer til at være tale om essentielle forandringer eller forbedringer, end ved forgængeren Microsoft Office 2016. Det og meget mere vil der sandsynligvis komme svar på midt eller sidst i 2018.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *