Inspiration: Fokus på effektivisering og sikkerhed i virksomheden

Dette blogindlæg er interessant for dig, som driver en virksomhed og har et ønske om at øge effektiviteten og / eller sikkerheden på din arbejdsplads. Du får hertil en masse gode råd, som du kan tage i brug allerede i dag.

At skabe øget effektivitet og sikkerhed i en virksomhed kan tære hårdt på virksomhedens økonomiske ressourcer og tidsressourcer, men det er altså ikke raketvidenskab at forbedre disse områder.

En mere effektiv hverdag med digital tidsregistrering

Tid er penge…

Skal du have mest muligt ud af din egen tid og dine medarbejders tid, så bliver du nødt til at skrotte forældede og tidskrævende løsninger. Du kan eksempelvis starte med at skrotte gammeldags timesedler, da der er opfundet nye og smarte løsninger. I dag er det let som en leg at håndtere tidsregistrering digitalt.

Hvad får man ud af at bruge digital tidsregistrering? Man opnår såmænd både øget likviditet, tidsbesparelse og flere fakturerede timer. Det er gevinster, som de færreste virksomheder ønsker at gå glip af. Du skal blot klikke her, hvis du vil vide mere om, hvordan man registrerer tid på en nem og hurtig måde.

Investér i en makulator og optimér sikkerheden

Sikkerhed er et vidt begreb, for hvad vil det egentlig sige at sikre sin virksomhed? Du kan sikre din virksomhed med alarmer, forsikringer og vagtservice, men man kan også arbejde med firmasikkerhed på andre måder. Det er f.eks. også relevant at tænke over, hvordan man håndterer personfølsomme dokumenter, da de nødigt skulle ende i de forkerte hænder.

I stedet for at smide personlige dokumenter ud i skraldespanden, bør man købe en makulator, som nemt og effektivt kan makulere papir i flere hundrede stykker. Jo flere stykker, desto højere sikkerhed, så du kan med fordel investere i en makulator, som kan makulere papiret i bittesmå stykker. Du finder et bredt udvalg af makulatorer her.

Lav og brug to-do lister i det daglige

Har du svært ved at bevare overblikket, når der er mange opgaver, der presser sig på, på én gang, så bør du lave og bruge to-do lister i din hverdag. En to-do liste er ganske enkelt en liste over opgaver, som du skal løse. Det er især nyttigt at arbejde med prioriterede to-do lister, da de giver dig et godt overblik over dine vigtigste opgaver.

Skriv dine opgaver ned, vurdér hvor lang tid det vil tage at løse dem og prioritér opgaverne. Tag i den forbindelse stilling til, hvilke opgaver der er vigtige at løse med det samme, og hvilke opgaver der sagtens kan vente med at blive løst.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *