1 år siden |  0 comments  |  På arbejdspladsen

Dette blogindlæg er interessant for dig, som driver en virksomhed og har et ønske om at øge effektiviteten og / eller sikkerheden på din arbejdsplads. Du får hertil en masse gode råd, som du kan tage i brug allerede i dag.

At skabe øget effektivitet og sikkerhed i en virksomhed kan tære hårdt på virksomhedens økonomiske ressourcer og tidsressourcer, men det er altså ikke raketvidenskab at forbedre disse områder.

En mere effektiv hverdag med digital tidsregistrering


Tid er penge…

Skal du have mest muligt ud af din egen tid og dine medarbejders tid, så bliver du nødt til at skrotte forældede og tidskrævende løsninger. Du kan eksempelvis starte med at skrotte gammeldags timesedler, da der er opfundet nye og smarte løsninger. I dag er det let som en leg at håndtere tidsregistrering digitalt.

Hvad får man ud af at bruge digital tidsregistrering? Man opnår såmænd både øget likviditet, tidsbesparelse og flere fakturerede timer. Det er gevinster, som de færreste virksomheder ønsker at gå glip af. Du skal blot klikke her, hvis du vil vide mere om, hvordan man registrerer tid på en nem og hurtig måde.

Investér i en makulator og optimér sikkerheden


Sikkerhed er et vidt begreb, for hvad vil det egentlig sige at sikre sin virksomhed? Du kan sikre din virksomhed med alarmer, forsikringer og vagtservice, men man kan også arbejde med firmasikkerhed på andre måder. Det er f.eks. også relevant at tænke over, hvordan man håndterer personfølsomme dokumenter, da de nødigt skulle ende i de forkerte hænder.

I stedet for at smide personlige dokumenter ud i skraldespanden, bør man købe en makulator, som nemt og effektivt kan makulere papir i flere hundrede stykker. Jo flere stykker, desto højere sikkerhed, så du kan med fordel investere i en makulator, som kan makulere papiret i bittesmå stykker. Du finder et bredt udvalg af makulatorer her.

Lav og brug to-do lister i det daglige


Har du svært ved at bevare overblikket, når der er mange opgaver, der presser sig på, på én gang, så bør du lave og bruge to-do lister i din hverdag. En to-do liste er ganske enkelt en liste over opgaver, som du skal løse. Det er især nyttigt at arbejde med prioriterede to-do lister, da de giver dig et godt overblik over dine vigtigste opgaver.

Skriv dine opgaver ned, vurdér hvor lang tid det vil tage at løse dem og prioritér opgaverne. Tag i den forbindelse stilling til, hvilke opgaver der er vigtige at løse med det samme, og hvilke opgaver der sagtens kan vente med at blive løst.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Optimer arbejdet i din virksomhed med disse tips

Som virksomhedsejer, er det vigtigt at sikre at dine medarbejdere har de bedste betingelser for at arbejde effektivt og dermed få virksomheden til at vokse. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra for at dine medarbejdere har de bedste betingelser for at...

read more
  • (0)

Sådan kommer du i gang med online markedsføring – 3 gode råd

Som virksomhed kan du vinde utrolig meget, ved at annoncere online. Mere og mere i vores hverdage foregår i dag online, og der er derfor meget at hente der. For de fleste kan det dog hurtigt virke uoverskueligt at skulle i gang med online markedsføri...

read more
  • (0)

Smid ikke de gamle kontormøbler ud – få dem opbevaret

Sidder du inde med et stort antal af gamle kontormøbler? Og er du fristet af tanken om at smide dem ud på genbrugsstationen? Så tænk dig grundigt om en ekstra gang og overvej at få møblerne opbevaret i stedet. Der er immervæk ingen grund til at smid...

read more
  • (0)