hold en god fest

1 år siden |  0 comments  |  I fritiden

Har du glemt at tænde for varmen i dit hyggelige hjemmekontor, kan du sætte dig i din lige så hyggelige stue foran brændeovnen. Hurra for den bærbare computer!

Skal du have kostumer til festen, kan du naturligvis besøge de fysiske butikker, hvis du bor i en større by, men mange vælger at søge efter kostumerne på nettet. Der er noget for enhver smag. Den dygtige planlægger er ude i god tid, så man har mulighed for at prøve, om udklædningstøjet passer.

Mange har måske en hylde med kogebøger, men skal du prøve noget nyt for eksempel til en fest, så brug den fantastiske kogebog "Google". Du kan enten søge på rettens navn eller på de ingredienser, du har og så få en, ny og spændende opskrift med billede.

Skal du finde den rette musik til din fest, kan du lade Spotify gøre arbejdet for dig. Skal du blot lytte til en bestemt melodi, så googler du titlen eller de linjer, du kan huske. Derefter er du klar til at spille den, eksempelvis på din mobil.

Din udsmykning går så let som ingenting med hjælp fra nettet. Skal du holde en temafest, går du ind på Google og skriver "fest udsmykning" i søgefeltet. Find et link med billeder, der viser, at de har dekoration af lokalet.

Det er så nemt at få informationer eller handle på Internettet, at selv mange ældre kan finde ud af det.

Find dit kostume på nettet


Her er et eksempel på kostumer fra Fest365.dk, hvis du skal holde en piratfest:

En af de mest populære pirater for tiden er Captain Jack Sparrow fra "Pirates of the Carribean". Ham kan du nemt komme til at ligne med et Aye Aye Captain kostume fra Fest365.dk. Kostumet inkluderer sort vest med skjorte og bælte, bukser og hat med hår. Husk lige støvler, overskæg, sværd, piratpistol, dit kugleskøre humør og ikke mindst masser af eyeliner.

Tag din veninde ved hånden og få hende til at optræde som Elizabeth Swann. Hun kommer til at punge ud, for der kræves en luksusudklædning som Curves Pirate Lady kostume. Langt hår, eventuelt fra en paryk, og smarte støvler er et must.

Er din ven en lækker steg er et oplagt valg Will Turner. Han optræder i meget forskelligt tøj, men halvlangt, sort hår, et smalt overskæg, et lille bitte fipskæg samt et sværd er nødvendigt. Lad trekantdramaet begynde!

Kostumeoutlet byder her på eksempler, hvis man vil lege politi og røvere:

Det første, du skal overveje inden køb af Kostumeoutlets militær/politi- og fangekostume, er, hvem du skal feste med. Er det kollegerne, skal du nok vælge de mere tækkelige modeller, for selvom firmaet inviterer til fest, er du stadig på arbejde. Til firmafesten er det klogt at vælge en af disse eller lignende modeller:

Kvindelig marineofficer i sort uniformsspadseredragt. Hun flankeres af flådeofficer, mand i sort uniform.

Skal du derimod feste med dine unge venner og bekendte, så bare giv den fuld skrue i de ultrakorte kjoler fra Kostumeoutlet.

Der er sikkert mange, som gerne vil være fange hos den sexy politikvinde, eller få ballade hos armykvinden, Major Trouble.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Kom nemt i gang med at oddse med disse tips

Ønsker du at komme i gang, med at oddse? Så er det selvfølgelig at gøre sig nogle overvejelser, omkring hvad du ønsker at få ud af, at oddse. Det kan både være sjovt og lærerigt at oddse. Hvis du ikke ønsker at være alene om det, så kan du med fordel...

read more
  • (0)

Køb babytilbehøret på nettet og spar penge

Der er ingen vej uden om, at det uundgåeligt kommer til at koste mange penge at få et barn. Hvis du er førstegangsforælder har du uden tvivl hørt om dette, men helt præcist hvor sandt det er, finder du ikke ud af inden du selv står i situationen. For...

read more
  • (0)

Gode øvelser mod musearm

Du kan nemt risikere at komme til at døje med musearm hvis du arbejder meget ved computeren, men heldigvis er der noget du selv kan gøre for at formindske risikoen. Inde på DR har de skrevet lidt om musearm og kommer også med 5 gode øvelser du kan l...

read more
  • (0)