1 år siden |  0 comments  |  På arbejdspladsen

Billy.dk – Danmarks bedste regnskabsprogram


Navnet på Danmarks bedste regnskabsprogram er Billy.dk, hvilket er et online regnskabsprogram, hvor du let og enkelt kan lave dit regnskab. Du kan nemlig scanne alle dine fakturaer og kvitteringer ind i systemet og senere give din revisor adgang til dit regnskab. Billy.dk har en masse funktioner, der alle er udviklet for at gøre det lettere og hurtigere for dig at føre regnskab. Besøg www.billy.dk for at læse mere om Danmarks bedste regnskabsprogram.

Et online regnskabsprogram med uanede muligheder


Det er vigtigt at vælge et regnskabsprogram, der giver dig de bedste muligheder for hurtigt og let at klare dit regnskab. Derudover er det vigtigt, at du får et skarpt overblik over din økonomi. Billy.dk har en lang liste af funktioner, som f.eks. indscanning af fakturaer og kvitteringer, forskudt regnskabsår, muligheden for at dele dit regnskab online med din revisor og medarbejdere, lagermodul, fakturamodul, sende ubetalte fakturaer til inkasso og få professionel sparring.

Billy.dk er Danmarks førende regnskabsprogram, og du kan teste det gratis i 30 dage.

Ønsker du i stedet blot at kunne sende et frit antal af fakturaer, kan du vælge gratis udgaven, hvor du desuden får fri support alle ugens dage. Det at lave regnskab skal være let og hurtigt overstået, hvilket det er med Billy.dk.

Pas på dit gulv med et stoleunderlag


Når du har et stillesiddende job, hvor du igennem næsten hele arbejdsdagen sidder på din kontorstol og arbejder på computeren, kan du opleve, at stolen ødelægger gulvet under dig. Det kan både være generel slid og større ridser i gulvet, hvilket ikke ser særlig pænt ud. Skaderne vil dog være afhængige af, hvilket slags gulv der er. Man kan vælge at slibe gulvet ned eller ligge et i en bedre kvalitet. Dog ville det være nemmere blot at forebygge skaderne fra stolen. Dette kan man gøre ved at investere i stoleunderlag til alle medarbejdere. Et stoleunderlag beskytter gulvet mod kontorstolens hjul, og du undgår ridser og mærker i gulvet. Du kan her finde et stort udvalg af stoleunderlag, som passer til ethvert behov.

Flere slags stoleunderlag


Når vi taler om stoleunderlag til brug under kontorstole, er der grundlæggende to slags underlag. Den ene er med pigge, og den anden er uden. Stoleunderlag med pigge egner sig godt til trægulve og de uden, er bedst til gulve, der har en form for tæppebelægning. Herudover findes der stoleunderlag, som er udviklet til personer, der står meget op.  De er fremstillet i tekstil eller filt, og udover at aflaste kroppen er de også lydisolerende. Alt i alt giver de altså et væsentligt forhøjet arbejdsmiljø. Stoleunderlagene fra RKFoffice.dk fås i mange størrelser og former, så du har mulighed for at vælge lige netop det stoleunderlag, som du har brug for. Dette er uanset, om det skal være til brug under en kontorstol, eller det skal bruges af en person, der står meget op i løbet af dagen.

Et nydeligt indgangsparti


Har du en reception, kan det være en stor fordel af lægge en form for måtte. En måtte kan både virke lydisolerende og give en mere nydelig oplevelse for kunder og samarbejdspartnere, når de kommer på besøg.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Optimer arbejdet i din virksomhed med disse tips

Som virksomhedsejer, er det vigtigt at sikre at dine medarbejdere har de bedste betingelser for at arbejde effektivt og dermed få virksomheden til at vokse. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra for at dine medarbejdere har de bedste betingelser for at...

read more
  • (0)

Sådan kommer du i gang med online markedsføring – 3 gode råd

Som virksomhed kan du vinde utrolig meget, ved at annoncere online. Mere og mere i vores hverdage foregår i dag online, og der er derfor meget at hente der. For de fleste kan det dog hurtigt virke uoverskueligt at skulle i gang med online markedsføri...

read more
  • (0)

Smid ikke de gamle kontormøbler ud – få dem opbevaret

Sidder du inde med et stort antal af gamle kontormøbler? Og er du fristet af tanken om at smide dem ud på genbrugsstationen? Så tænk dig grundigt om en ekstra gang og overvej at få møblerne opbevaret i stedet. Der er immervæk ingen grund til at smid...

read more
  • (0)