2 måneder siden |  0 comments  |  Computere

Der er mange typer gamere, men de ægte af dem ved, at der skal en gaming laptop til, for at oplevelsen bliver optimal. En sådan pc kan du finde hos Shark Gaming, der blandt andet har den stærke MSI gaming laptop.

Intens gaming kræver en computer, der kan holde til lidt af hvert, og som samtidig har grafikkort, RAM og processor i orden.

Sådan en computer har Shark Gaming, og de vil gerne sørge for, at gaming bliver ekstra sjovt for dig. Blandt andet kan du få en MSI gaming laptop, der er en super stærk computer til prisen, og det smarte er, at den både kan bruges til gaming og skole/kontor-brug, så du ikke behøver at investere i flere forskellige computere.

Denne pc klarer alle nyere spil på medium-high settings flydende, og dens store styrke får den fra Nvidia GTX 1050-grafikkortet, Intel i5-processoren og dens 8 GB RAM. Bærbaren er samtidig udstyret med en smart port, så du kan tilslutte alle de nyeste devices og gear.

En MSI laptop har samtidig et avanceret kølersystem, der gør, at temperaturen bliver holdt nede via syv forskellige blæsere, og dermed kan du game i timevis, uden at computeren bliver for varm.

Shark Gaming har en masse computerhajer til at samle, teste og klargøre hver eneste maskine, sådan at den er fejlfri, når den rammer dine hænder.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Laser eller inkjet? Hvilken printer skal du købe?

Hvis du ikke arbejder i et stort firma, der allerede har lavet en aftale med ét af de store printerfirmaer som Canon eller Lexmark, men enten er en mindre iværksætter eller har dit eget hjemmekontor, så ligger valget af printer på kontoret på dine eg...

read more
  • (0)

Muligheder for bredbånd i Odense

Tænker du på at flytte til Odense, så er det højst relevant at undersøge hvordan mulighederne er for at få bredbånd i byen. Uanset om du køber hus eller en lejlighed i Odense, så kommer du i dag ikke uden om en internetforbindelse. Odense er Danmark...

read more
  • (0)

5 gode tips til at undgå migræne foran computeren

Lider du af migræne? Opstår det ofte når du sidder foran computeren i længere tid af gangen? Så får du her nogle gode råd, der kan hjælpe dig med at undgå migræne foran computeren. Hvis du sidder på et kontor 8 timer hver dag foran computeren, så kan...

read more
  • (0)