3 uger siden |  0 comments  |  Computere

Der er mange typer gamere, men de ægte af dem ved, at der skal en gaming laptop til, for at oplevelsen bliver optimal. En sådan pc kan du finde hos Shark Gaming, der blandt andet har den stærke MSI gaming laptop.

Intens gaming kræver en computer, der kan holde til lidt af hvert, og som samtidig har grafikkort, RAM og processor i orden.

Sådan en computer har Shark Gaming, og de vil gerne sørge for, at gaming bliver ekstra sjovt for dig. Blandt andet kan du få en MSI gaming laptop, der er en super stærk computer til prisen, og det smarte er, at den både kan bruges til gaming og skole/kontor-brug, så du ikke behøver at investere i flere forskellige computere.

Denne pc klarer alle nyere spil på medium-high settings flydende, og dens store styrke får den fra Nvidia GTX 1050-grafikkortet, Intel i5-processoren og dens 8 GB RAM. Bærbaren er samtidig udstyret med en smart port, så du kan tilslutte alle de nyeste devices og gear.

En MSI laptop har samtidig et avanceret kølersystem, der gør, at temperaturen bliver holdt nede via syv forskellige blæsere, og dermed kan du game i timevis, uden at computeren bliver for varm.

Shark Gaming har en masse computerhajer til at samle, teste og klargøre hver eneste maskine, sådan at den er fejlfri, når den rammer dine hænder.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

3 ting, som du kan lave med lidt hjælp fra din computer

Hvis du er ligesom så mange andre danskere i dag, så bruger du nok en del tid foran din computer. Og det skal man ikke skamme sig over! Der er nemlig uanede muligheder ude i cyberspace, så derfor er der altid noget at lave. Men...

read more
  • (0)

De bedste laptops til gaming

Leder du efter en ny computer til gaming, så skal du sørge for at den nye computer kan leve op til dine krav og køre de krævende computerspil. Hos Sharkgaming er de specialister i gaming computere og udvikler de bedste computere på markedet. Gaming c...

read more
  • (0)

Laser eller inkjet? Hvilken printer skal du købe?

Hvis du ikke arbejder i et stort firma, der allerede har lavet en aftale med ét af de store printerfirmaer som Canon eller Lexmark, men enten er en mindre iværksætter eller har dit eget hjemmekontor, så ligger valget af printer på kontoret på dine eg...

read more
  • (0)